5 Plussaa ja miinusta asumisesta Ashevillessä, Pohjois-Carolinassa

tammi 24, 2022
admin

Olemme sitoutuneet kunnioittamaan oikeuttasi yksityisyyteen ja suojaamaan tietojasi vieraillessasi tai käyttäessäsi palveluitamme.

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan myös käytettävissäsi olevat valintamahdollisuudet, jotka koskevat henkilötietojesi käyttöä ja sitä, miten voit tutustua näihin tietoihin ja päivittää niitä.

Haluamme, että ymmärrät, mitä tietoja keräämme sinusta, miten käytämme niitä ja mitä suojatoimia meillä on niiden suojaamiseksi. Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan tämän verkkosivuston kautta ja muutoin kerättyihin tietoihin. Tämän verkkosivuston ja palveluidemme käyttösi ja kaikki siitä aiheutuvat riidat ovat tämän tietosuojakäytännön sekä käyttöehtojen ja kaikkien niiden riitojenratkaisumääräysten alaisia, mukaan lukien välimiesmenettely, vahingonkorvausten rajoittaminen ja lainvalinta.

Tämä verkkosivusto on yleisen yleisön sivusto, emmekä tietoisesti kerää henkilötietoja alle 13-vuotiailta lapsilta.

Jos sinulla on tätä käytäntöä koskevia kysymyksiä tai huolenaiheita, ota ensin yhteyttä verkkosivustomme ja mainostoimittajaamme osoitteeseen [email protected]

1. Henkilökohtaisten tietojesi kerääminen ja käyttö
Keräämme henkilökohtaisia tietoja sinulta vain silloin, kun annat ne vapaaehtoisesti saadaksesi tiettyjä tietoja, mukaan lukien rajoituksetta (A) pyynnöt saada lisätietoja ohjelmistamme; (B) pyynnöt ottaa meihin yhteyttä; ja (C) pyynnöt välittää tietojasi jollekin tytäryhtiöllemme.

Kunnioitamme kaikkia ”älä seuraa” -pyyntöjä ja -asetuksia. Jos käytät jotakin signaalia tai muuta mekanismia, joka antaa sinulle mahdollisuuden käyttää valinnanvapautta henkilökohtaisesti tunnistettavien tietojen keräämisessä verkkotoiminnoistasi ajan mittaan ja kolmansien osapuolten verkkosivustoilla tai verkkopalveluissa, emme yritä ohittaa tällaisia signaaleja tai mekanismeja emmekä seuraa minkään tällaisen signaalin tai mekanismin käyttöäsi. Kun käytät verkkosivustoamme, muut osapuolet eivät voi kerätä henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja verkkotoiminnoistasi ajan mittaan ja eri verkkosivustojen välillä. Valintasi ilmenee verkkoselaimesi asetuksista. Verkkoselaimesi lähettämä ”älä seuraa” -merkintä johtaa siihen, että kaikki verkkosivuston seurantatoiminnot (eli seurantaevästeet) poistetaan ohjelmallisesti käytöstä.

Keräämme sinusta seuraavia henkilötietoja:

  • Yhteystiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite, postiosoite ja puhelinnumero

Käytämme näitä tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • lähettää sinulle pyydettyjä tuote- tai palvelutietoja
  • vastaamaan asiakaspalvelupyyntöihin
  • hallitsemaan tiliäsi
  • lähettää sinulle uutiskirjeen
  • lähettää sinulle markkinointia. viestintää
  • parantaa verkkosivustoamme ja markkinointitoimintojamme
  • tehdä tutkimuksia ja analyysejä
  • näyttää kiinnostuksen kohteisiisi perustuvaa sisältöä

Klikkaamalla Lähetä-painiketta, hyväksyt, että tietojasi jaetaan meille ja että otamme sinuun yhteyttä puhelimitse, matkapuhelimitse (myös automaattisen soittamisen, tekstiviestien (SMS/MMS) tai ennalta nauhoitettujen viestien avulla) ja/tai sähköpostitse, vaikka puhelinnumerosi olisi yritysten, osavaltioiden tai kansallisessa Älä soita -rekisterissä, ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Erityisilmoitus Kalifornian asukkaille. Jos asut Kaliforniassa, tässä tietosuojakäytännössä esitettyjen oikeuksien lisäksi:

1. Emme jaa henkilötietojasi siltä osin kuin Kalifornian laki kieltää sen tai siltä osin kuin Kalifornian laki edellyttää ennakkosuostumustasi jakamiseen; ja

2. Sinulla on oikeus pyytää meiltä tietoja tavasta, jolla jaamme tiettyjä tietoluokkia kolmansien osapuolten kanssa näiden suoramarkkinointitarkoituksiin. Kalifornian lain mukaan sinulla on oikeus lähettää meille nimettyyn osoitteeseen pyyntö saada seuraavat tiedot

  • 1.1. tietoluokat, joita olemme luovuttaneet kolmansille osapuolille niiden suoramarkkinointitarkoituksiin edellisen kalenterivuoden aikana
  • 1.2. tiedot saaneiden kolmansien osapuolten nimet ja osoitteet; ja
  • 1.3. jos kolmannen osapuolen liiketoiminnan luonnetta ei voi päätellä sen nimestä, esimerkkejä markkinoiduista tuotteista tai palveluista.

Käyttäjien oikeudet

Hyväksymme tämän ilmoituksen noudattaaksemme Kalifornian vuoden 2018 kuluttajansuojalakia (CCPA). Kaikilla CCPA:ssa määritellyillä termeillä on sama merkitys, kun niitä käytetään tässä ilmoituksessa.
Käyttäjät voivat käyttää tiettyjä oikeuksia omistajan käsittelemien tietojensa osalta.
Käyttäjillä on erityisesti oikeus tehdä seuraavaa:

  • peruuttaa suostumuksensa milloin tahansa. Käyttäjillä on oikeus peruuttaa suostumus, jos he ovat aiemmin antaneet suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn.
  • Vastustaa tietojensa käsittelyä. Käyttäjillä on oikeus vastustaa tietojensa käsittelyä, jos käsittely perustuu muuhun oikeusperusteeseen kuin suostumukseen. Tarkempia tietoja annetaan jäljempänä olevassa erityisessä osiossa.
  • Saada pääsy tietoihinsa. Käyttäjillä on oikeus saada tietää, käsitteleekö omistaja tietoja, saada tietoja käsittelyn tietyistä näkökohdista ja saada kopio käsiteltävistä tiedoista.
  • Tarkistaa ja pyytää oikaisua. Käyttäjillä on oikeus tarkistaa tietojensa oikeellisuus ja pyytää niiden päivittämistä tai korjaamista.
  • Rajoittaa tietojensa käsittelyä. Rajoittaa tietojensa käsittelyä. Käyttäjillä on tietyissä olosuhteissa oikeus rajoittaa tietojensa käsittelyä. Tällöin Omistaja ei käsittele heidän tietojaan muuhun tarkoitukseen kuin niiden tallentamiseen.
  • Saada henkilötietonsa poistetuksi tai muuten poistetuksi. Käyttäjillä on tietyissä olosuhteissa oikeus saada Omistajalta tietojensa poisto.
  • Saada tietonsa ja siirtää ne toiselle rekisterinpitäjälle. Käyttäjillä on oikeus saada tietonsa jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja, jos se on teknisesti mahdollista, saada ne siirrettyä toiselle rekisterinpitäjälle esteettä. Tätä määräystä sovelletaan edellyttäen, että tietoja käsitellään automatisoidusti ja että käsittely perustuu käyttäjän suostumukseen, sopimukseen, jossa käyttäjä on osallisena, tai sopimusta edeltäviin velvoitteisiin.
  • Tee valitus. Käyttäjillä on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle.

Yksityiskohtaiset tiedot oikeudesta vastustaa käsittelyä

Jos henkilötietoja käsitellään yleisen edun vuoksi, omistajalle kuuluvan julkisen vallan käyttämiseksi tai omistajan ajamien oikeutettujen etujen vuoksi, Käyttäjät voivat vastustaa tällaista käsittelyä esittämällä erityisen tilanteeseensa liittyvän perusteen vastalauseen perustelemiseksi.

Käyttäjien on kuitenkin tiedettävä, että jos heidän henkilötietojaan käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin, he voivat milloin tahansa vastustaa tätä käsittelyä esittämättä mitään perusteita. Saadakseen tietää, käsitteleekö Omistaja henkilötietoja suoramarkkinointitarkoituksiin, Käyttäjät voivat tutustua tämän asiakirjan asiaankuuluviin osiin.

Näiden oikeuksien käyttäminen

Käyttäjän oikeuksien käyttämistä koskevat pyynnöt voidaan osoittaa omistajalle tässä asiakirjassa annettujen yhteystietojen kautta. Nämä pyynnöt voidaan toteuttaa maksutta, ja Omistaja käsittelee ne mahdollisimman pian ja aina yhden kuukauden kuluessa.

Saatamme antaa nämä tiedot standardoidussa muodossa, joka ei ole vain sinua koskeva. Näihin pyyntöihin tarkoitettu sähköpostiosoite on [email protected]

Consent to Receiving Emails, Auto-Dialing & Auto-Texting:

Rekisteröitymällä annat meille ja ammattimaisille kiinteistöasiakkaillemme ja mainostajillemme luvan ottaa sinuun yhteyttä tekstiviestillä, sähköpostilla tai puhelimitse rekisteröintiprosessin aikana antamallasi sähköpostiosoitteella ja/tai puhelinnumerolla. Tällaiseen yhteydenpitoon voi ajoittain sisältyä yrityksiä ottaa sinuun yhteyttä automaattisen soitto- tai tekstiviestitekniikan avulla. Voit kieltäytyä vastaanottamasta näitä viestintämuotoja peruuttamalla sähköpostiviestinnän tilauksen tai lähettämällä STOP-tekstiviestin vastauksena johonkin tekstiviestiin. Me tai sen mainostajat emme peri maksua tekstiviestien vastaanottamisesta, mutta matkapuhelinpalvelun tarjoajasi saattaa kuitenkin periä sinulta maksun tekstiviestien lähettämisestä ja/tai vastaanottamisesta ja lentoajasta sekä muista matkapuhelinpalvelun tarjoajan perimistä tavanomaisista hinnoista.

Tietojen jakaminen

Jaamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille, mukaan lukien jollekin tähän sivustoon liittyvälle osallistuvalle lainanantajalle, vain tässä tietosuojaselosteessa kuvatuilla tavoilla. Saatamme antaa henkilötietojasi yrityksille, jotka tarjoavat palveluja auttaakseen meitä liiketoiminnassamme, kuten asiakaspalvelun tarjoamisessa. Näillä yrityksillä on oikeus käyttää henkilötietojasi niin kuin on tarpeen näiden palvelujen tarjoamiseksi sinulle.
Saatamme myös luovuttaa henkilötietojasi:

  • Lain edellyttämällä tavalla, kuten noudattaaksemme haastetta tai vastaavaa oikeudellista menettelyä.
  • Kun uskomme hyvässä uskossa, että tietojen luovuttaminen on tarpeen oikeuksiemme suojaamiseksi, sinun tai muiden turvallisuuden suojelemiseksi, petosten tutkimiseksi tai viranomaispyyntöön vastaamiseksi,
  • muulle kolmannelle osapuolelle, jos olet antanut siihen etukäteen suostumuksesi.
  • Saatamme jakaa henkilökohtaisia tietojasi muille yrityksille, jotta ne voivat markkinoida tuotteitaan tai palvelujaan sinulle. Jos et halua, että jaamme henkilötietojasi näiden yritysten kanssa, ota yhteyttä verkkosivustomme myyjään ja mainostoimittajaan osoitteessa [email protected]

Evästeet ja muut seurantatekniikat

Saatamme käyttää evästeitä esimerkiksi mieltymystesi ja profiilitietojesi seuraamiseen. Evästeitä käytetään myös yleisten käyttö- ja volyymitilastotietojen keräämiseen, jotka eivät sisällä henkilötietoja.

Saatamme käyttää toista yritystä sijoittamaan evästeitä tietokoneellesi keräämään muita kuin henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja kootaksemme meille koottuja tilastoja sivustomme kävijöistä.

Linkit muille verkkosivustoille

Sivustollamme on linkkejä muille verkkosivustoille, joiden tietosuojakäytännöt voivat poiketa omastamme. Jos annat henkilökohtaisia tietoja jollekin näistä sivustoista, tietojasi koskevat näiden sivustojen tietosuojakäytäntöjä. Kehotamme sinua lukemaan huolellisesti jokaisen vierailemasi verkkosivuston tietosuojaselosteen.

Turvallisuus

Henkilökohtaisten tietojesi turvallisuus on meille tärkeää. Noudatamme yleisesti hyväksyttyjä alan standardeja suojellaksemme meille toimitettuja henkilötietoja sekä lähetyksen aikana että sen jälkeen, kun olemme saaneet ne. Mikään internetin välityksellä tapahtuva siirtomenetelmä tai sähköinen tallennusmenetelmä ei kuitenkaan ole 100-prosenttisen turvallinen. Siksi emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta. Jos sinulla on kysyttävää verkkosivustomme turvallisuudesta, voit ottaa yhteyttä verkkosivusto- ja mainostoimittajaamme [email protected]

Lisätietoja käytännöistä

Verkkosivustollamme on widgettejä, jotka ovat vuorovaikutteisia mini-ohjelmia, jotka toimivat sivustollamme tarjotakseen tietynlaista palvelua joltain toiselta yhtiöltä (esim. uutisten, mielipiteiden, musiikin jne. näyttäminen). Widgetin kautta saatetaan kerätä henkilökohtaisia tietoja, kuten sähköpostiosoitteesi. Widget voi myös asettaa evästeitä, jotta se voi toimia oikein. Widgetin keräämiin tietoihin sovelletaan sen luoneen yrityksen tietosuojakäytäntöä.

Verkkosivustomme tarjoaa julkisesti saatavilla olevia blogeja, sosiaalista mediaa tai yhteisöfoorumeita, kuten Facebook, Twitter tai Google Plus. Sinun tulee olla tietoinen siitä, että kaikki näillä alueilla antamasi tiedot voivat olla muiden niitä käyttävien henkilöiden luettavissa, kerättävissä ja käytettävissä.

Vierailu verkkosivuillamme Yhdysvaltojen ulkopuolelta.

Tämä tietosuojakäytäntö on tarkoitettu kattamaan tietojen kerääminen verkkosivustoillamme Yhdysvaltojen asukkailta. Jos vierailet verkkosivustoillamme Yhdysvaltojen ulkopuolelta, ota huomioon, että tietojasi voidaan siirtää, tallentaa ja käsitellä Yhdysvalloissa, jossa palvelimemme sijaitsevat ja keskustietokantaamme käytetään. Yhdysvaltojen ja muiden maiden tietosuoja- ja muut lait eivät välttämättä ole yhtä kattavia kuin oman maasi lait. Käyttämällä palveluitamme ymmärrät, että tietojasi voidaan siirtää laitoksillemme ja niille kolmansille osapuolille, joiden kanssa jaamme niitä tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

Ei kolmansien osapuolten oikeuksia.

Tämä tietosuojakäytäntö ei luo kolmansille osapuolille täytäntöönpanokelpoisia oikeuksia eikä edellytä verkkosivujemme käyttäjiin liittyvien henkilötietojen luovuttamista.

Ilmoittaminen tietosuojalausekkeen muutoksista

Saatamme päivittää tätä tietosuojalauseketta vastaamaan tietokäytäntöjemme muutoksia tai tietosuojalainsäädännön muutoksia. Jos teemme olennaisia muutoksia, ilmoitamme niistä sinulle sähköpostitse (tilillesi määritettyyn sähköpostiosoitteeseen) tai tällä Sivustolla olevalla ilmoituksella ennen muutoksen voimaantuloa. Kehotamme sinua tarkistamaan tämän sivun säännöllisesti saadaksesi viimeisimmät tiedot tietosuojakäytännöistämme.

Tätä tietosuojakäytäntöä on viimeksi tarkistettu 17. tammikuuta 2020. Pidätämme oikeuden muuttaa tai täydentää tätä käytäntöä milloin tahansa julkaisemalla tarkistetun tietosuojakäytännön sivustolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.