5 fördelar och nackdelar med att bo i Asheville, North Carolina

jan 24, 2022
admin

Vi har åtagit oss att respektera din rätt till integritet och att skydda din information när du besöker eller använder våra tjänster.

Denna integritetspolicy beskriver också de valmöjligheter du har när det gäller vår användning av din personliga information och hur du kan få tillgång till och uppdatera denna information.

Vi vill att du ska förstå vilken information vi samlar in om dig, hur vi använder den och vilka skyddsåtgärder vi har vidtagit för att skydda den. Denna sekretesspolicy gäller för information som samlas in via denna webbplats och på annat sätt. Din användning av denna webbplats och våra tjänster, och eventuella tvister som uppstår i samband med detta, omfattas av denna integritetspolicy samt av användarvillkoren och alla dess bestämmelser om tvistlösning, inklusive skiljedom, begränsning av skadestånd och val av lag.

Denna webbplats är en webbplats för allmänheten och vi samlar inte medvetet in personlig information från barn under 13 år.

Om du har frågor eller funderingar om denna policy bör du först kontakta vår webbplats- och reklamleverantör på [email protected]

1. Insamling och användning av dina personuppgifter
Vi samlar in personuppgifter från dig endast när du frivilligt lämnar in dem för att få viss information, inklusive men inte begränsat till (A) förfrågningar om att få veta mer om våra program, (B) förfrågningar om att kontakta oss och (C) förfrågningar om att vidarebefordra din information till något av våra dotterbolag.

Vi respekterar alla förfrågningar och inställningar om att ”inte spåra”. Om du använder signal(er) eller annan(a) mekanism(er) som ger dig möjlighet att utöva valfrihet när det gäller insamling av personligt identifierbar information om dina online-aktiviteter över tid och mellan webbplatser eller onlinetjänster från tredje part, kommer vi inte att försöka åsidosätta sådana signaler eller mekanismer, och vi kommer inte heller att spåra din användning av en sådan signal eller mekanism. När du använder vår webbplats kan inga andra parter samla in personligt identifierbar information om dina onlineaktiviteter över tid och mellan olika webbplatser. Ditt val framgår av inställningarna i din webbläsare. En indikation om att inte spåra som skickas från din webbläsare kommer att leda till att all spårningsaktivitet (dvs. spårningscookies) på webbplatsen inaktiveras programmässigt.

Vi samlar in följande personuppgifter från dig:

  • Kontaktinformation som namn, e-postadress, postadress och telefonnummer

Vi använder denna information för att:

  • Sända dig begärd produkt- eller tjänsteinformation
  • Svara på kundserviceförfrågningar
  • Administrera ditt konto
  • Sända dig ett nyhetsbrev
  • Sända dig marknadsföring. kommunikation
  • Förbättra vår webbplats och våra marknadsföringsinsatser
  • Göra forskning och analys
  • Visa innehåll baserat på dina intressen

Genom att klicka på knappen Skicka, samtycker du till att din information delas med oss och att vi kontaktar dig via telefon, mobiltelefon (inklusive genom automatisk uppringning, SMS/MMS eller förinspelade meddelanden) och/eller e-post, även om ditt telefonnummer är upptaget i ett företags-, delstats- eller nationellt register för att inte ringa upp, och du samtycker till vår sekretesspolicy.
Särskilt meddelande till invånare i Kalifornien. Om du är bosatt i Kalifornien, utöver de rättigheter som anges i denna sekretesspolicy:

1. Vi kommer inte att dela någon personlig information om dig i den utsträckning som förbjuds av tillämplig kalifornisk lag eller i den utsträckning som ditt föregående samtycke till delning krävs enligt tillämplig kalifornisk lag; och

2. Du har rätt att begära information från oss om hur vi delar vissa kategorier av information med tredje part för deras direktmarknadsföring. Kaliforniens lag ger dig rätt att skicka en begäran till oss på en angiven adress för att få följande information

  • 1.1. De kategorier av information som vi delat ut till tredje parter för deras direktmarknadsföringsändamål under föregående kalenderår
  • 1.2. Namn och adresser till de tredje parter som fått denna information, och
  • 1.3. Om karaktären av den tredje partens verksamhet inte kan bestämmas utifrån deras namn, exempel på de produkter eller tjänster som marknadsförs.

Användarnas rättigheter

Vi antar detta meddelande för att följa California Consumer Privacy Act of 2018 (CCPA). Alla termer som definieras i CCPA har samma betydelse när de används i detta meddelande.
Användare kan utöva vissa rättigheter när det gäller deras Uppgifter som behandlas av Ägaren.
I synnerhet har Användarna rätt att göra följande:

  • Återkalla sitt samtycke när som helst. Användarna har rätt att återkalla sitt samtycke om de tidigare har gett sitt samtycke till behandlingen av sina Personuppgifter.
  • Invändning mot behandling av deras uppgifter. Användarna har rätt att invända mot behandlingen av deras uppgifter om behandlingen sker på en annan rättslig grund än samtycke. Ytterligare information finns i det särskilda avsnittet nedan.
  • Få tillgång till sina uppgifter. Användare har rätt att få reda på om Uppgifter behandlas av Ägaren, få information om vissa aspekter av behandlingen och få en kopia av de Uppgifter som behandlas.
  • Kontrollera och begära rättelse. Användare har rätt att verifiera att deras Uppgifter är korrekta och begära att de uppdateras eller rättas.
  • Begränsa behandlingen av deras uppgifter. Begränsa behandlingen av deras uppgifter. Användarna har rätt att under vissa omständigheter begränsa behandlingen av sina uppgifter. I detta fall kommer Ägaren inte att behandla deras Uppgifter i något annat syfte än att lagra dem.
  • Få sina personuppgifter raderade eller på annat sätt borttagna. Användarna har rätt att under vissa omständigheter få sina Uppgifter raderade av Ägaren.
  • Ta emot sina Uppgifter och få dem överförda till en annan personuppgiftsansvarig. Användarna har rätt att få sina Uppgifter i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format och, om det är tekniskt möjligt, att få dem överförda till en annan personuppgiftsansvarig utan hinder. Denna bestämmelse är tillämplig under förutsättning att Uppgifterna behandlas på automatiserad väg och att behandlingen grundar sig på användarens samtycke, på ett avtal som användaren ingår i eller på förpliktelser som föregår avtalet.
  • Lämna in ett klagomål. Användare har rätt att lämna in ett klagomål till sin behöriga dataskyddsmyndighet.

Uppgifter om rätten att invända mot behandling

Om Personuppgifter behandlas för ett allmänt intresse, i utövandet av en officiell myndighet som ägaren har eller i syfte att tillgodose ägarens legitima intressen, kan Användarna invända mot en sådan behandling genom att ange en grund relaterad till deras särskilda situation för att motivera invändningen.

Användarna måste veta att om deras personuppgifter emellertid skulle behandlas för direktmarknadsföring kan de när som helst invända mot denna behandling utan att ange någon motivering. För att få reda på om Ägaren behandlar Personuppgifter för direkt marknadsföring kan Användarna hänvisa till de relevanta avsnitten i detta dokument.

Hur man utövar dessa rättigheter

Alla förfrågningar om att utöva Användarens rättigheter kan riktas till Ägaren genom de kontaktuppgifter som anges i detta dokument. Dessa förfrågningar kan utövas kostnadsfritt och kommer att behandlas av Ägaren så tidigt som möjligt och alltid inom en månad.

Vi kan tillhandahålla denna information i ett standardiserat format som inte är specifikt för dig. Den utsedda e-postadressen för dessa förfrågningar är [email protected]

Samtycke till att ta emot e-post, automatisk uppringning & automatisk textning:

Genom att registrera dig ger du oss och våra professionella fastighetskunder och annonsörer tillstånd att kontakta dig via sms, e-post eller telefon med hjälp av den e-postadress och/eller det telefonnummer som du har angett under registreringsprocessen. Sådan kontakt kan från tid till annan innefatta försök att kontakta dig via automatisk uppringning eller automatisk SMS-teknik. Du kan välja att inte ta emot dessa former av kommunikation genom att avregistrera dig från alla e-postmeddelanden eller genom att skicka ett sms till STOP som svar på ett av våra sms-meddelanden. Vi eller våra annonsörer tar inte ut någon avgift för att ta emot textmeddelanden, men din mobiltjänstleverantör kan debitera dig för att skicka och/eller ta emot textmeddelanden och för lufttid, samt för andra tillämpliga standardtaxor som debiteras av din mobiltjänstleverantör.

Delning av information

Vi kommer att dela din personliga information med tredje part, inklusive med en av de deltagande långivarna som är kopplade till denna webbplats, endast på de sätt som beskrivs i denna integritetspolicy. Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till företag som tillhandahåller tjänster för att hjälpa oss med vår affärsverksamhet, t.ex. att erbjuda kundservice. Dessa företag har rätt att använda dina personuppgifter på det sätt som är nödvändigt för att tillhandahålla dessa tjänster till dig.
Vi kan också komma att lämna ut din personliga information:

  • Om det krävs enligt lag, t.ex. för att följa en stämning eller liknande rättslig process.
  • När vi i god tro anser att ett utlämnande är nödvändigt för att skydda våra rättigheter, skydda din eller andras säkerhet, utreda bedrägeri eller svara på en myndighetsförfrågan,
  • Till någon annan tredje part med ditt samtycke i förväg.
  • Vi kan komma att dela din personliga information med andra företag så att de kan marknadsföra sina produkter eller tjänster till dig. Om du inte vill att vi ska dela dina personuppgifter med dessa företag kan du kontakta vår webbplatsleverantör och reklamleverantör på [email protected]

Cookies och andra spårningstekniker

Vi kan använda cookies, till exempel för att hålla reda på dina preferenser och profilinformation. Cookies används också för att samla in allmän statistisk information om användning och volym som inte innehåller personlig information.

Vi kan använda ett annat företag för att placera cookies på din dator för att samla in icke-personligt identifierbar information för att sammanställa aggregerad statistik för oss om besökare på vår webbplats.

Länkar till andra webbplatser

Vår webbplats innehåller länkar till andra webbplatser vars sekretesspraxis kan skilja sig från vår. Om du lämnar personlig information till någon av dessa webbplatser regleras din information av deras integritetspolicy. Vi uppmuntrar dig att noggrant läsa integritetspolicyn för alla webbplatser du besöker.

Säkerhet

Säkerheten för dina personuppgifter är viktig för oss. Vi följer allmänt accepterade industristandarder för att skydda de personuppgifter som lämnas till oss, både under överföringen och när vi har mottagit dem. Ingen överföringsmetod över internet eller metod för elektronisk lagring är dock 100 % säker. Därför kan vi inte garantera dess absoluta säkerhet. Om du har några frågor om säkerheten på vår webbplats kan du kontakta vår webbplats- och reklamleverantör [email protected]

Övrig policyinformation

Vår webbplats innehåller Widgets, som är interaktiva miniprogram som körs på vår webbplats för att tillhandahålla specifika tjänster från ett annat företag (t.ex. visning av nyheter, åsikter, musik etc.). Personlig information, till exempel din e-postadress, kan samlas in via widgeten. Cookies kan också ställas in av widgeten för att den ska kunna fungera korrekt. Information som samlas in av denna widget regleras av sekretesspolicyn för det företag som skapade den.

Vår webbplats erbjuder offentligt tillgängliga bloggar, sociala medier eller gemenskapsforum som Facebook, Twitter eller Google Plus. Du bör vara medveten om att all information som du lämnar i dessa områden kan läsas, samlas in och användas av andra som har tillgång till dem.

Besök på våra webbplatser från länder utanför USA.

Denna sekretesspolicy är avsedd att täcka insamling av information på våra webbplatser från invånare i USA. Om du besöker våra webbplatser från ett land utanför USA ska du vara medveten om att din information kan överföras till, lagras och behandlas i USA där våra servrar finns och vår centrala databas drivs. Dataskyddslagarna och andra lagar i USA och andra länder är kanske inte lika omfattande som i ditt land. Genom att använda våra tjänster förstår du att din information kan överföras till våra anläggningar och de tredje parter som vi delar den med enligt beskrivningen i denna sekretesspolicy.

Inga rättigheter för tredje part.

Denna sekretesspolicy skapar inga rättigheter som kan göras gällande av tredje part eller kräver utlämnande av personlig information om användare av våra webbplatser.

Meddelande om ändringar i sekretesspolicyn

Vi kan komma att uppdatera denna sekretesspolicy för att återspegla ändringar i våra informationsrutiner eller ändringar i bestämmelser om sekretess. Om vi gör några väsentliga ändringar kommer vi att meddela dig via e-post (som skickas till den e-postadress som anges i ditt konto) eller genom ett meddelande på den här webbplatsen innan ändringen träder i kraft. Vi uppmuntrar dig att regelbundet granska den här sidan för att få den senaste informationen om våra sekretessrutiner.

Denna sekretesspolicy reviderades senast den 17 januari 2020. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra eller komplettera denna policy genom att publicera den reviderade integritetspolicyn på webbplatsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.